Soita meille  014 4499160

Etusivu » Palvelut ja hinnasto

Palvelut ja hinnasto

 


Jalkojen terveystarkistus ja jalkaterapiatarpeen arviointi 59e

Sisältää alaraajojen kuormittumisen arvioinnin, ihon ja kynsien tutkimisen, jalkineiden tutkimisen sekä omahoidon ohjauksen.


Yksilöllinen jalkaterapia 45e – 59e – 70e

30 minuuttia

60 minuuttia

75 minuuttia


Yksilölliset varvasortoosit 25e(S) – 43e(M) – 63e(L) – 75e(XL)

Varvasortoosit ovat yksilöllisesti silikonimassasta suoraan jalkaterään valmistettuja varpaiden virheasentojen oikaisijoita ja suojia. Silikoni on materiaalina ihoystävällinen ja kestävä. Hinta määräytyy koon ja mallin mukaan.


Yksilölliset tukipohjalliset 200-240e

Hinta sisältää kokonaisvaltaisen tukipohjallistarpeen arvioinnin, pohjallisten valmistuksen, sovituksen ja kontrollikäynnin.


Kynnenoikaisuhoito jousimenetelmällä 50e

Kynnenoikaisuhoidon tarkoituksena on suoristaa kuperaa kynsilevyä ja ohjata kynnen kasvua oikeaan suuntaan, jotta reunat eivät painaisi kynsivalliin.


Kynnenoikaisuhoito + hoito 73e

Kynnenoikaisuhoidon lisäksi iho- ja kynsimuutosten hoito.


Yksilöllinen harjoitusohjelma 75e (tukipohjallisten yhteydessä 43e)

Harjoitusohjelma sisältää yleensä 3-5 harjoitetta, jotka valitaan yksilöllisesti tutkimusten perusteella. Harjoitteiden avulla kehitetään monipuolisesti alaraajojen ja jalkaterien lihaskuntoa sekä toiminnallisuutta. Hinta sisältää seurantakäynnin.


Diabeetikon jalkojen perustutkimus 74e

Sisältää alaraajojen kuormituksen arvioinnin, nivelten liikelaajuksien ja lihasten toimminnan tutkimisen, paine- ja värinätunnon tutkimisen. Lisäksi tutkitaan iho ja kynnet sekä jalkineet ja mahdolliset apuvälineet. Asiakas saa käynnillä omahoidon ohjauksen.


 HUOM! Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajanvarauksesta veloitamme 36e